Recepten

Sea Moss Gel met Superfoodpoeders – Recept

Ingrediënten

  • 25 gram gedroogde sea moss (voor ongeveer 0,5 liter sea moss gel)
  • 1 eetlepel superfoodpoeder naar keuze (spirulina, kaneel, kurkuma, moringapoeder, gojibessenpoeder, matchapoeder, eiwitpoeder, etc.)
  • 0,4 liter bronwater

Instructies


Spoel de 25 gram gedroogde sea moss af onder stromend water om achtergebleven vuil te verwijderen. Week vervolgens het sea moss in bronwater met een doormidden gesneden limoen gedurende 12 tot 24 uur.

Gooi na het weken het water weg en spoel het zeemos opnieuw af om ervoor te zorgen dat al het kleine vuil is verwijderd.

Meng nu het gedroogde sea moss, superfoodpoeder naar keuze en ongeveer 300 ml bronwater in een blender tot de gewenste consistentie is bereikt. De gel mag niet te dik zijn, maar moet de consistentie van een gezichtsmasker hebben. Is de gel te dik? Voeg dan nog wat bronwater toe. Houd wat sea moss opzij voor het geval de gel te dun wordt.

Giet hierna de gel in een potje, sluit het potje goed af en bewaar het in de koelkast bij een temperatuur van ongeveer 4 graden. Je kunt zeemosgel ook invriezen door bijvoorbeeld ijsblokjes te maken van sea moss gel.

Weerstand Optimaal Bundel met Gedroogde Moss

Oorspronkelijke prijs was: € 89,85.Huidige prijs is: € 67,38.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *