Onze Missie

Onze missie is om hoogwaardige sea moss producten en voedingssupplementen te leveren die bijdragen aan een gezonde levensstijl. We streven naar klanttevredenheid door transparantie, kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.

We zijn vastbesloten om transparantie en betrouwbaarheid te bieden in alles wat we doen, terwijl we blijven innoveren om de gezondheid en vitaliteit van onze klanten te ondersteunen.

Sea Moss Mountain, jouw partner voor een gezonder leven.

Duurzaamheid

Onze leveranciers in actie!

Duurzaamheid is bij ons een prioriteit, vandaar dat wij uitsluitend samenwerken met betrouwbare sea moss boeren in het Caribisch gebied (Saint Lucia) die zich ook richten op duurzaamheid. Deze boeren zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat ze dezelfde waarden delen als wij.

Bij elke geoogste partij zeemos wordt direct nieuw sea moss geplant om uitputting van natuurlijke hulpbronnen te voorkomen en een ecologisch evenwicht te behouden.

Daarnaast gebruiken wij verzenddozen die bestaan uit 70% gerecycled karton en worden onze sea moss gel verkocht in glazen potten die herbruikbaar zijn. Ook zijn de icepacks die wij meezenden met elke bestelling sea moss gel ook herbruikbaar.

Om de natuurlijke vorm van moeder natuur te behouden, moeten we samenwerken.

Getest Door Derden

De Sea Moss van Sea Moss Mountain ondergaat rigoureuze testen door onafhankelijke derde partijen om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te waarborgen.

Deze grondige analyses bevestigen dat onze Sea Moss volledig vrij is van verontreinigingen en dat het rijk is aan essenti√ęle voedingsstoffen.

Ons streven naar puurheid en integriteit in elk product dat we leveren, maakt Sea Moss Mountain een betrouwbare bron voor de zuiverste en meest voedzame Sea Moss op de markt.

Klik hier voor het laatste volledige testrapport. Het sea moss is getest door “Environmental Testing & Consultancy Services Ltd.”.

Authentieke Sea Moss

Bij Sea Moss Mountain richten wij ons op de verkoop van hoogwaardige, authentieke sea moss die rechtstreeks uit de Caribische Zee wordt geoogst. Wij leveren alleen pure sea moss van de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen of kunstmatige ingredi√ęnten.

Het oogsten van sea moss in de Caribische Zee is een zorgvuldig en arbeidsintensief proces. Het wier groeit op touwen in de buurt van rotsachtige oppervlakken waar het zijn nutrienten verzameld van de rotsen en het zeewater.

Vervolgens wordt het met de hand geoogst waarbij alleen de beste kwaliteit mossen worden geselecteerd. Daarna wordt het mos grondig schoongemaakt en gedroogd voordat het wordt verkocht.

Wanneer wij sea moss inkopen vanuit Saint Lucia krijgen wij altijd een fytosanitair certificaat bij de levering.

Een fytosanitair certificaat is een exportcertificaat voor plantaardige producten. Het is een document dat bewijst dat de zending voldoet aan de gezondheidseisen van het land van bestemming (oftewel Nederland).

Hieronder is een van de laatste certificaten te zien (januari 2024).

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

-Sea Moss Mountain