Onze missie

Bij Sea Moss Mountain gebruiken we alleen het beste van de beste kwaliteit zeemos en houden we alles 100% natuurlijk en biologisch zonder toevoegingen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Al ons zeemos komt uit de Caribbische Zee en komt van vertrouwde verkopers uit St. Lucia en Jamaica. Wij bieden authentiek zeemos aan dat met passie en liefde uit de zee is geoogst.

Ons doel is om bij te dragen aan een gezonde generatie mensen over de hele wereld.

Duurzaamheid

Wij, Sea Moss Mountain, waarderen duurzaamheid als een van onze topprioriteiten.

In een wereld waar de meeste mensen steeds meer willen consumeren, lijdt de aarde zelf aan uitputting en willen wij hier het verschil maken.

We doen dit door samen te werken met vertrouwde zeemosboeren in het Caribisch gebied die zich ook richten op duurzaamheid. Deze boeren zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat ze dezelfde waarden delen als wij.

Bij elke geoogste partij zeemos wordt direct nieuw zeemos geplant om uitputting van natuurlijke hulpbronnen te voorkomen en een ecologisch evenwicht te behouden.

Om de natuurlijke vorm van moeder natuur te behouden, moeten we samenwerken.

Deel dezelfde waarden en leef een gezonde levensstijl.

Authentieke Sea Moss

Bij Sea Moss Mountain richten wij ons op de verkoop van hoogwaardige, authentieke sea moss die rechtstreeks uit de Caribische Zee wordt geoogst. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van verse en pure sea moss van de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen of kunstmatige ingrediënten.

Het oogsten van sea moss in de Caribische Zee is een zorgvuldig en arbeidsintensief proces. Het wier groeit op rotsachtige oppervlakken en moet met de hand worden geoogst, waarbij de beste kwaliteit mossen worden geselecteerd en vervolgens grondig worden schoongemaakt en gedroogd voordat het wordt verkocht.

Wij krijgen altijd certificaten van echtheid mee met onze bulk inkopen. Dit certificaat is hieronder ook te zien.

-Sea Moss Mountain